Våra tjänster

Att vara helheltsleverantör till små och medelstora företag hindrar inte att vi kan vara specialister gentemot större företag och utvalda branscher. Våra tjänster tillförsäkrar er den trygghet, kostnadseffektivitet och affärsnytta som motsvara dina krav på en modern, strategisk IT-leverantör

Hos Netigrate får du brett utbud, djup specialistkunskap och lång erfarenhet. Därför kan vi erbjuda rätt lösning till rätt kostnad, nu och i framtiden.

Läs mer om våra tjänster nedan!

systemutveckling

Räcker standarlösningar inte till för ditt företag? Vi på Netigrate erbjuder en hög nivå på avencerad webb- och systemutveckling. Tillsammans  med dina önskemål kan vi skapa system som både är välgjorda, användarvänliga och anpassade till just din verksamhet

IT-drift

Tillsammans med Remote24 kan vi erbjuda våra kunder ett hostingkoncept utöver det vanliga. Genom IT-drift tar vi ett helhetsansvar för ditt företags serverlösningar. I vår IT-drift ingår daglig backup för att din information alltid skall finna i säkert förvar.

serverrum

Integration

Är du ute efter komplexa integrationer till ditt företags affärssystem? Vi erbjuder integrationslösningar mellan affärsystem, offertsystem, CRM verktyg och många fler.

handslag
support pratar med kund

IT-Konsult för konsultation

Söker du en IT- konsult för konsultation? När ditt företag står inför svåra beslut erbjuder våra specialister på Netigrate konsultation för riktade IT-insatser. Vi hjälper dig b.la. att köpa rätt tjänster och produkter till rätt pris.

Hur arbetar ditt företag med filöverföring idag? Med hjälp av en snabb och säker filöverföring kan ni öka produktiviteten i företaget, samtidigt som fildelningen sker säkert. Genom att lägga till användare kan ni enkelt dela och hantera gemensamma dokument.

filöverföring på dator