Integrationslösningar

“Den lösningen går tyvärr inte att använda i det systemet”. Om du hör detta sägas i IT-sammanhang – kontakta Netigrate! Vi bygger broar mellan olika system så att affärsprocesserna hos våra kunder går just så smidigt som de måste göra.

Visma, Hogia, Pyramid, AX och Jeeves är exempel på affärs- eller ekonomisystem som vi integrerat.

Vi bygger broar mellan olika system så att affärsprocesserna hos våra kunder går just så smidigt som de måste göra. Affärssystemen Visma, Hogia och Jeeves är vanliga system som vi integrerat. Vi har gjort integrationer mellan offertsystem, projekthanteringssystem och en rad andra system. Andra exempel är integration med webb, CRM, och SharePoint.

Vi har särskild erfarenhet av integrationer i Microsoft- och Linuxmiljö samt mellan dessa miljöer.

 

Integrationslösningar-ERP

Med hjälp av ERP integrationslösningar finns det möjlighet att synkronisera och ansluta företagets affärssystem med flertalet affärsapplikationer som exempelvis CRM, eCommerce, EDI och fakturahantering ut till kund. Genom att ansluta alla centrala delar och processer som ett företag använder sig av kommer ni enklare kunna hantera, spåra och exportera ut viktig data. Med hjälp av integrationer kan dessa system bli en förlängd kärnfunktion av ett ERP system.

 

 

handslag