Sunfleet

Bokningssystem

Sunfleet – Volvos stora satsning på bilpool - kräver ett bokningssystem utöver det vanliga. Systemet måsta fungera dygnet runt alla dagar om året, vilket ställer stora krav på stabilitet och tillgänglighet. De medlemmar som abonnerar på tjänsten skall kunna boka bilar från dator eller mobiltelefon i Sverige, Danmark och Norge. Och om någon vill ha en bil på momangen  -  Pay & Go - så skall det också kunna lösas.

Ett dynamiskt ständigt växande system

Bilflottan och antal användare förväntas växa kontinuerligt. Systemet skall klara ett ständigt växande antal bokningar som resultat av den ökande verksamheten. För medlemmarna skall det alltid finns en tillgänglig och tankad Sunfleet-bil när de behöver den.

Funktionellt och responsivt

Netigrate har utvecklat Sunfleets bokningssystem, vi förvaltar och förnyar funktionaliteten när behoven förändras. Systemet håller samman anmälningar, medlemmar, bokningar, bokningskalendrar för bilar, prissättning, datakommunikationen med bilarna, behov av underhåll och service samt administration. Systemet används idag i Sverige, Danmark och Norge.

Till Sunfleet